Infocloud ratkaisut

Infocloud tukee tehokkaasti ja hienovaraisesti kehittyvää liiketoimintaasi
tuotannonhallinta

Tuotannonohjaus

Infocloud-tuotannonohjaus on tiivisti integroitu myyntitilauksiin, ostotilauksiin, varastoon ja resurssointiin. Tällä sovelluksella ohjaat ja seuraat tuotantoa havainnollisten kalenteri- ja kaavionäkymien avulla. Tekniikka on erittäin joustava mahdollistaen mm erilaiset päätelaitteet mobiiliin tiedonkeruuseen.

taloushallinta2

Taloushallinto

Infocloud-taloushallinto vastaa ympäristön haasteisiin joustavasti ja kattavasti. Sovelluksella hoidat laskutuksen, reskontrat ja kirjanpidon missä tahansa ja milloin tahansa. Järjestelmä mahdollistaa helpon toimintojen ulkoistuksen, koska integraatiorajapintaa ei välttämättä tarvita.

materiaalivirrat_2

Materiaalihallinto

Infocloud-materiaalihallinto toimii taustalla taloushallinnon ja tuotannonohjauksen tehtävissä. Varastojesi nykyisen tilanteen ohella näet ajantasaisen materiaaliennusteen valmistus- ja hankintapäätöksiesi tueksi. Jatkuva inventointi helpottaa työruuhkaa tilikauden vaihteessa.

asiakashallinta

CRM

Infocloud CRM-järjestelmän avulla toteutat kampanjat ja sähköpostitukset vaivatta sekä seuraat myyntiprosessia sen kaikissa vaiheissa.