Infocloud ratkaisut

Infocloud tukee tehokkaasti  liiketoimintaasi
tuotannonhallinta

Tuotannonohjaus

Infocloud tuotannonohjaus tulee yrityksesi osto, myynti, materiaalihallinto, resurssi suunnittelua, tekemistä  ja ohjausta. Tiedonkeruulla ja jälkilaskennalla saat selkeän kuvan työsi kannattavuudesta. Suunnittelussa ja seurannassa apunasi on selkeät kalenteri- ja kaavionäkymät.

taloushallinta2

Taloushallinto

Infocloud sähköinen taloushallinto vastaa ympäristön haasteisiin joustavasti ja kattavasti. Sovelluksella hoidat laskutuksen, reskontrat, palkanlaskennan ja kirjanpidon sekä ostolaskujen kierrätyksen missä tahansa ja milloin tahansa. Järjestelmä mahdollistaa helpon toimintojen ulkoistamisen esimerkiksi tilitoimistolle.

materiaalivirrat_2

Materiaalihallinto

Infocloud materiaalihallinto toimii taustalla taloushallinnon ja tuotannonohjauksen prosesseissa. Varastojesi nykyisen tilanteen ohella näet ajantasaisen materiaaliennusteen valmistus- ja hankintapäätöksiesi tueksi. Jatkuva inventointi helpottaa työtäsi. Infocloud tietää tuotteittesi sijainnin monivarastotuella sekä pitää huolen tuotteittesi sarjanumero- ja eräseurannasta.

asiakashallinta

CRM

Infocloud CRM-järjestelmän avulla toteutat kampanjat ja sähköpostitukset vaivatta sekä seuraat myyntiprosessia sen kaikissa vaiheissa. Tehtäväkalenterista näet selkeästi päivittäiset ja viikoittaiset tehtäväsi.