Tisan Oy

Tietojärjestelmä ei saa olla työllistäjä,

vaan huomaamaton avustaja päivittäisissä toiminnoissa. 

Tisan Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tuo maahan ja varastoi tiivisteitä konepajateollisuuden tarpeita varten. Yrityksellä on neljän vuosikymmenen kokemus alalta. Tisan on tunnettu asiakaslähtöisistä tuotteistaan, joiden ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa asiakaskuntansa parissa.

Tisan työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä ja yrityksen liikevaihto oli 2,7 miljoonaa euroa vuonna 2014. Vuodenvaihteessa luomalaisyrityksen varastossa oli yli 7000 tuotetta. Näin ollen yritys tarvitsi varastonhallintaan toimivan työvälineen, joka tekee päivittäisen työn sujuvaksi.

Infocloudin aito kiinnostus yritystämme kohtaan merkitsi meille paljon. Saimme äänemme alusta asti kuuluviin.

Tisanin toimitusjohtaja Christer Sandholm kertoo, että yrityksen siirtyessä vanhasta DOS-pohjaisesta järjestelmästä uuteen, nousi Infocloud-järjestelmä muiden yläpuolelle toimivuutensa, helppokäyttöisyytensä ja räätälöintimahdollisuuksiensa vuoksi.
– Infocloudin aito kiinnostus yritystämme kohtaan merkitsi meille paljon. Saimme äänemme alusta asti kuuluviin, Sandholm kertoo.

Verrattuna vanhaan järjestelmään Sandholm kokee yrityksen säästävän aikaa päivittäisessä työnteossa, jolloin aikaa vapautuu varsinaisen tuottavan työn tekemiseen.
-Vanha ohjelmisto oli jäänyt ajastaan jälkeen. Me tarvitsemme ohjelman, joka keskustelee suoraan Wordin ja Excellin kanssa, ja jota voi tarvittaessa räätälöidä tarpeidemme mukaisesti.

Tisanin tapauksessa räätälöity osuus pitää sisällään varastohissin 2500 nimikkeen kategorisointiin soveltuvan lisäosan. Aiemmin nimikkeet olivat hississä sekaisin, josta syntyi ymmärrettävästi sekä harmaita hiuksia, että suoranaista ajanhukkaa.
– Suurin asiakkaamme Wärtsilä edellyttää meiltä lisäksi viivakoodijärjestelmän sekä positionumerot, jonka Infocloudin räätälöinti on mahdollistanut meille.

Sandholmin mukaan ohjelmiston käyttöönotto oli nopea ja helppo, eikä yritys tarvinut juurikaan opastusta muutosvaiheessa.

– Infocloudin järjestelmä on helppo omaksua. Meillä oli tarvittava tietotaito ottaa ohjelma heti käyttöön, mutta ohjelmiston logiikka avautuu nopeasti kaikille, joilla on tavallinen tietokoneen käyttö kohtuullisesti hallinnassa. Saimme puhelimen välityksellä kaiken tarvittavan opastuksen ohjelmiston käyttöönottamiseksi.Tisanilla on välillä työtä tehdessä löydetty pieniä bugeja ohjelmistosta. Näihin Sandholm on puuttunut ottamalla yhteyden Infocloudiin puhelimitse.
– Ja puhelimeen on myös vastattu, Sandholm toteaa.

Tämä on lisännyt Sandholmin halukkuutta jatkaa yhteistyötä Infocloudin mukaan, eikä muutoksia ole hänen mukaansa näköpiirissä. Entä voisiko hän suositella ohjelmistoa muille alan yrityksille?
– Kyllä voin, ja olen suositellutkin, kertoo Tisan Oy:n toimitusjohtaja Christer Sandholm.

tisan_case
christer

Infocloudin järjestelmä on helppo omaksua. Meillä oli tarvittava tietotaito ottaa ohjelma heti käyttöön, mutta ohjelmiston logiikka avautuu nopeasti kaikille, joilla on tavallinen tietokoneen käyttö kohtuullisesti hallinnassa. Saimme puhelimen välityksellä kaiken tarvittavan opastuksen ohjelmiston käyttöönottamiseksi.

-Christer Sandholm, toimitusjohtaja, Tisan Oy