Industria Center Oy

Tietojärjestelmä ei saa olla työllistäjä,

vaan huomaamaton avustaja päivittäisissä toiminnoissa. 

Itä-Suomessa jo 25 vuoden ajan teknistä kauppaa tehnyt Industria Center Oy tarjoaa asiakkailleen tarvikkeita ja palveluita, joilla ratkaistaan teknisiä ongelmia ja varmistetaan asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuus. Osaavasta asiakaspalvelustaan ja maailmanlaajuisesti tunnetuista tuotemerkeistä tunnettu suomalainen perheyritys toimii neljällä paikkakunnalla: Varkaudessa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kiteellä. Yrityksellä on myös verkkokauppa josta tuotteita myydään valtakunnallisesti.

Laajalla alueella ja kattavalla tuote- ja palveluvalikoimalla operoiva yritys tarvitsee päivittäiseen toimintaansa toimivaa yritysjärjestelmää. Aiemmin käytössä ollut ohjelmisto tuli teknisesti tiensä päähän, joten siirtymä uuteen järjestelmään oli Industria Centerille välttämättömyys.

Infocloudilla oli toimiva ohjelmistoratkaisu, joka sisälsi tarvitsemamme ominaisuudet ja myös mahdollisuuden siirtää kaikki tiedot vanhasta järjestelmästä

– Infocloudilla oli toimiva ohjelmistoratkaisu, joka sisälsi tarvitsemamme ominaisuudet ja myös mahdollisuuden siirtää kaikki tiedot vanhasta järjestelmästä, kertoo Varkauden Industria Centerin myymäläpäällikkö Janne Vartiainen.

Huolellisen esivalmistelun ansiosta siirtymävaihe vanhasta ohjelmasta uuteen oli nopea. Ohjelmistoon saatiin vähitellen myös tarvittava muutokset ja lisätoiminnot, kuten suurta nimikemäärää tukeva hankintojen ohjaus.

– Tarvitsemme päivittäin tietoja myös muiden toimipisteiden tilanteesta. Pääsemme nyt niihin kätevästi käsiksi selainpohjaisella järjestelmällämme, kertoo tekninen myyjä Janne Paasisalo.

Jokaisessa ohjelmistossa esiintyy aika ajoin virheitä ja ongelmatilanteita. Olennaista onkin, miten järjestelmätoimittaja suhtautuu niiden hoitamiseen.

– Ongelmatilanteisiin on tartuttu reippaasti ja hommat on hoidettu pikaisesti kuntoon, Vartiainen toteaa.

Jotta ohjelmisto vastaisi yrityksen uusiin tarpeisiin, sen ominaisuuksia on pystyttävä muokkaamaan ja laajentamaan.

Infocloud on osoittautunut riittävän joustavaksi tarpeidemme kasvaessa

– Infocloud on osoittautunut joustavaksi tarpeidemme kasvaessa, kertoo Vartiainen.

Industria Center on halukas jatkamaan yhteistyötä kanssa myös vastaisuudessa.

– Mikäli palvelun taso ja ohjelman luotettavuus pysyy entisenlaisena, voimme suositella ohjelmiston käyttöä myös muille vastaaville yrityksille.

ic
ie2

“Infocloudilla oli toimiva ohjelmistoratkaisu, joka sisälsi tarvitsemamme ominaisuudet ja myös mahdollisuuden siirtää kaikki tiedot vanhasta järjestelmästä.

-Janne Vartiainen, Varkauden myymäläpäällikkö Industria Center Oy