Kohti sujuvaa arkea – Infocloud ERP

Tietojärjestelmä on hyvä, kun siihen ei tarvitse

kiinnittää huomiota arjen keskellä – kaikki vain toimii!

ERP-järjestelmä voi olla paras investointisi

ERP-ohjelmiston keskeinen tehtävä on parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Parhaimmillaan se voi olla investointi, joka maksaa moninkertaisesti itsensä takaisin säästyneenä aikana ja rahana sekä ennen kaikkea parantuneena toiminnan laatuna koko organisaatiossa.

Sinulla on näkemys – me toteutamme sen

Sinulla on varmasti hyvä käsitys siitä, mitä kehittynyt ja tarpeisiisi mukautettu tietojärjestelmä voisi hyväksesi tehdä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin toteutamme näkemyksesi. Kerromme myös rehellisesti, jos emme ole oikea taho juuri sinun yrityksellesi.

Toiminnanohjausjärjestelmä on kehityksen tärkeä taustavoima

Erityisvahvuutemme on kokemuksen ohella taito kuunnella asiakasta

 

Nopea käyttöönotto

Internetpalveluna toimivan tai paikallisesti asennettavan järjestelmän käyttöönotto tapahtuu ripeasti, parhaimmillaan ilman päivänkään katkosta liiketoiminnassa.

Nykyinen data järjestelmään

Kykenemme useimmissa tapauksissa siirtämään nykyisestä järjestelmästäsi tai järjestelmistäsi perustietojen lisäksi myös tapahtuma-aineiston, kuten tilaukset ja laskut.

Valmis kansainvälisyyteen

Onko yrityksesi mukana kansainvälisessä liiketoiminnassa? Järjestelmämme toimii suomen lisäksi ruotsin, englannin, eestin ja venäjän kielellä.

Infocloud tiedottaa

Menestystarinat kertovat onnistumisesta

Hyvän ratkaisun takana on ilo seistä ja siitä on mukava kertoa muille

Tisan Oy

Luomalainen Tisan Oy luottaa Infocloudiin. Tisanin varastossa on yli 7000 tuotetta, eikä varaston ylläpito onnistuisi ilman Infocloudin päivittäistä apua.

SCALAR Oy

SCALAR Oy Riihimäeltä valitsi Infocloudin tarkan kilpailutusprosessin tuloksena kahdeksan ehdokkaan joukosta. Ohjelmisto on ollut laajassa käytössä SCALAR:lla syksystä 2014.

Industria Center Oy

Itä-Suomessa jo 25 vuoden ajan teknistä kauppaa tehnyt Industria Center Oy hyödyntää Infocloudia neljällä toimipisteellään päivittäin.

Kumart Oy

Puuteollisuuden alihankitatuotteita Nastolassa valmistava Kumart Oy käyttää tuotannonohjaukseensa Infocloudia.