Infocloud

Vahva alan kokemuksemme takaa onnistuneet ratkaisut yrityksesi tuotannonohjauksen, materiaalihallinnon ja taloushallinnon tarpeisiin. Internetpalveluna toimivan tai paikallisesti asennettavan järjestelmän käyttöönotto tapahtuu nopeasti, parhaimmillaan ilman päivänkään katkosta toiminnassa. Kykenemme useimmissa tapauksissa siirtämään vanhasta järjestelmästäsi perustietojen lisäksi myös tapahtuma-aineiston, kuten tilaukset ja laskut.

Ammattitaitoinen tukihenkilöstömme ottaa akuutit käytössä esiintyvät ongelmat ripeästi käsittelyyn. Voimme ylpeinä todeta, että järjestelmiemme käytettävyys on vuodesta toiseen pysynyt sadan prosentin tuntumassa. Ovatko yrityksesi tai sen sidosryhmät monikielisiä? Järjestelmämme toimii suomen lisäksi ruotsin, englannin, eestin ja venäjän kielellä.

Sujuvuutta arkeen

Tarkoituksenamme on tehdä yrityksesi arjesta mahdollisimman sujuvaa.Tietojärjestelmä ei saa olla työllistäjä, vaan pikemminkin huomaamaton avustaja päivittäisissä toiminnoissa. Koska hallinnon ohjelmiston keskeinen tehtävä on parantaa yrityksesi kilpailukykyä, on ohjelmisto investointi, jonka on joka päivä maksettava itsensä takaisin säästyneenä aikana ja rahana.

Tukeeko nykyinen järjestelmäsi yritystäsi siten, että se pärjää kovenevassa kilpailussa myös tulevaisuudessa? Sinulla on varmasti näkemys, mitä kehittynyt ja tarpeisiisi mukautettu tietojärjestelmä voisi hyväksesi tehdä. Ota yhteyttä myyntiimme, niin me toteutamme näkemyksesi.

Case-esittely

Tisan Oy

tisan2
Luomalainen Tisan Oy luottaa Infocloudiin. 1994 perustettu yritys tuo maahan ja myy edelleen tiivisteitä konepajateollisuutta varten. Tisanin varastossa on yli 7000 tuotetta, eikä varaston ylläpito onnistuisi ilman Infocloudin päivittäistä apua.

SCALAR Oy

case2
SCALAR Oy Riihimäeltä valitsi Infocloudin tarkan kilpailutusprosessin tuloksena kahdeksan ehdokkaan joukosta. Ohjelmisto on ollut laajassa käytössä SCALAR:lla syksystä 2014.

Industria Center Oy

case2
Itä-Suomessa jo 25 vuoden ajan teknistä kauppaa tehnyt Industria Center Oy hyödyntää Infocloudia neljällä toimipisteellään päivittäin.

Kumart Oy

case2
Puuteollisuuden alihankitatuotteita Nastolassa valmistava Kumart Oy käyttää tuotannonohjaukseensa Infocloudia.